Filma Me Titra Shqip: The 8th Night

115 min 2021 6.6 / 33
Kategoria: Mister Thriller Horror
Viti: Jul 2, 2021
Gjuha Origjinale: KO
Popullariteti: 236.791
Shikime: 2578
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Me lutje në njërën anë dhe një sëpatë në tjetrën, një murg gjuan një shpirt mijëravjeçar që pushton njerëzit dhe po sjell ferrin në Tokë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR