Filma Me Titra Shqip: Till Death

89 min 2021 6.9 / 104
Kategoria: Horror Thriller
Viti: Jul 1, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 28.725
Shikime: 4209
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një grua merret peng dhe lidhet me pranga me bashkëshortin e saj të vdekur si pjesë e planit të tij hakmarrës. E pamundur që të lirohet, ajo duhet të gjejë një rrugëzgjidhje për të mbijetuar teksa vijnë edhe dy vrasës për ta vrarë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR