Filma Me Titra Shqip: One Second Champion

98 min 2021 4 / 1
Kategoria: Dramatik
Viti: Mar 11, 2021
Gjuha Origjinale: CN
Popullariteti: 5.424
Shikime: 1771
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Çfarë ndryshimi sjell një sekondë? Ndryshimin midis jetës dhe vdekjes? Një baba i vetëm mëson se duhet të përdorë fuqinë e tij për të parashikuar të ardhmen në një sekondë. Kur aftësia e tij zbulohet, një tifoz boksi e bind atë që ta përdorë fuqinë e tij në ringun e boksit.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR