Filma Me Titra Shqip: Dial 100

104 min 2021 6.7 / 5
Kategoria: Mister Thriller
Viti: Aug 6, 2021
Gjuha Origjinale: HI
Popullariteti: 5.596
Shikime: 1879
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një natë, ndërsa punonte në Qendrën e Thirrjeve të Urgjencës të Policisë në Mumbai, oficeri i policisë Nikhil Sood merr një telefonatë nga një grua histerike që dëshiron të bëjë vetëvrasje. Edhe pse përpiqet ta shpëtojë, Nikhil nuk e ka idenë se kjo do ta çojë atë në rrezikimin e familjes së tij, pasi të vërtetat e errëta që ai ka fshehur kërcënojnë të shkatërrojnë parimet e tij dhe gjithçka që ai do.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR