Filma Me Titra Shqip: Monsters and Men

96 min 2018 6 / 41
Kategoria: Dramatik
Viti: Sep 22, 2018
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 5.753
Shikime: 2142
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Pasojat e vrasjes nga policia të një njeriu me ngjyrë, të treguara përmes syve të kalimtarit që filmoi aktin, një oficeri policie afro-amerikan dhe një fenomeni bejsbolli në shkollë të mesme, të frymëzuar për të mbajtur një qëndrim.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR