Filma Me Titra Shqip: Notorious Nick

88 min 2021 0 / 0
Kategoria: Dramatik
Viti: Sep 2, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 15.382
Shikime: 2618
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Nik Njuell, një mundës me një krah, fiton një shans të rrallë për t'u ndeshur në kampionatin e peshave të lehta për MMA-në. Ai lufton për të fituar për veten dhe të gjithë njerëzit e tjerë me aftësi të kufizuara.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR