Filma Me Titra Shqip: 12 Mighty Orphans

118 min 2021 7.6 / 31
Kategoria: Histori Dramatik
Viti: Jun 11, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 188.567
Shikime: 1706
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
I përndjekur nga e kaluara e tij, një trajner futbolli i devotshëm drejton një ekip jetimësh, gjatë epokës së depresionit dhe frymëzon një komb përgjatë rrugës.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR