Filma Me Titra Shqip: Help

98 min 2021 8.1 / 8
Kategoria: Dramatik
Viti: Sep 16, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 16.776
Shikime: 2347
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e shërbyesve afrikano-amerikanë mbi familjet e bardha për të cilat ato punojnë, si dhe vështirësitë që ato kalojnë çdo ditë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR