Filma Me Titra Shqip: My Son

95 min 2021 0 / 0
Viti: Nov 3, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 49.984
Shikime: 3501
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Duke udhëtuar në mes të maleve, Edmond Murray merr një telefonatë nga ish-gruaja e tij, duke lotuar. Djali i tyre 7-vjeçar u zhduk nga një vend kampingu. Së shpejti bëhet e qartë se fëmija është rrëmbyer dhe prindërit i ka mbytur dëshpërimi.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR