Filma Me Titra Shqip: Time Is Up

80 min 2021 6.8 / 5
Kategoria: Romance Dramatik
Viti: Sep 9, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 23.475
Shikime: 4371
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Një aksident do t'i detyrojë Vivienin dhe Roin të ndalojnë dhe të kërkojnë në jetën e tyre, minutë pas minuti pas në kohën e aksidentit, dhe më në fund të fillojnë të jetojnë në një të tashme që ndoshta do të jetë më emocionuese se çdo paracaktim fati.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR