Filma Me Titra Shqip: Naduvan

123 min 2021 8 / 1
Kategoria: Thriller Dramatik
Viti: Sep 24, 2021
Gjuha Origjinale: TA
Popullariteti: 4.494
Shikime: 1947
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Filmi përshkruan jetën e një familjeje të lumtur, Kartikut, Madusë dhe vajzës së tyre të vogël Kavit. Shiva është bashkëpunëtor në fabrikën e tij. Guruja, një punëtor i fabrikës zbulon një sekret të madh në lidhje me Shivën dhe Madunë. Ai është në rrezik të madh.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR