Filma Me Titra Shqip: Survive the Game

97 min 2021 6.5 / 13
Kategoria: Aksion Thriller Krim
Viti: Oct 8, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 57.415
Shikime: 4205
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Kur Davidi, një polic, qëllohet gjatl një ballafaqimi me një kriminel, partneri i tijë, Kal, i ndjek kriminelët në një fermë të vetmuar që është pronë e Erikut, një veteran lufte, me probleme. Ndërsa Kali dhe Eriku planifikojnë mbrojtjen, banda rrethon fermën -- së bashku me Davidin e plagosur. Të paktë në numër, ata të tre duhet të planifikojnë diçka të zgjuar për të kapur kriminelët, dhe për të shpëtuar.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR