Filma Me Titra Shqip: Anonymous Animals

64 min 2021 4.5 / 1
Kategoria: Fantazi Thriller
Viti: Sep 29, 2021
Gjuha Origjinale: FR
Popullariteti: 6.662
Shikime: 3007
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Bilanci i fuqisë midis njeriut dhe kafshës ka ndryshuar. Në një fshat të largët, çdo takim me mbizotëruesin mund të bëhet armiqësor.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR