Filma Me Titra Shqip: Lantern's Lane

95 min 2021 5 / 3
Kategoria: Horror
Viti: Nov 5, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 8.841
Shikime: 2337
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një e sapodiplomuar në universitet dhe miqtë e saj të shkollës së mesme, kthehen në rrugën e Fenerit, vendndodhja e një legjende të frikshme urbane, ku duhet të luftojnë për t’i mbijetuar natës.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR