Filma Me Titra Shqip: The Crossing

96 min 2020 6.5 / 14
Kategoria: Familje Lufte Thriller
Viti: Feb 14, 2020
Gjuha Origjinale: NO
Popullariteti: 3.127
Shikime: 3023
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Lufta e Dytë Botërore, Dhjetor 1942, katër fëmijë në arrati. Sara dhe Danieli janë hebrenj që dëbohen nga vendi i tyre dhe fshihen në bodrumin e Otos dhe Gerdës, derisa policia i zbulon. Kjo sjell arrestimin e prindërve të Otos dhe Gerdës. Pas kësaj, katër fëmijët duhet të shkojnë në Suedinë neutrale.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR