Filma Me Titra Shqip: #Home

162 min 2021 7.8 / 12
Kategoria: Dramatik Familje
Viti: Aug 19, 2021
Gjuha Origjinale: ML
Popullariteti: 1.37
Shikime: 3328
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Oliver Twist (Indrans) dëshiron të bëhet më i aftë me teknologjinë dhe të bëhet një shoqërues më i mirë i dy djemve të tij që kalojnë më shumë kohë në telefon sesa me të dashurit e tyre.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR