Filma Me Titra Shqip: The DUFF

100 min 2015 6,8 / 3289
Kategoria: Romance Komedi
Viti: Feb 20, 2015
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 10,62
Shikime: 641
Pershkrimi
Një maturante shqyrton zhvillimin e ndarjeve klasore në shoqëri, pasi zbulon se ajo është cilësuar, nga shoqet e saj më të bukura, si DUFF – Shoqja e Caktuar si e Shëndosh dhe e Shëmtuar.


FILMAT E SYGJERUAR