Filma Me Titra Shqip: tick, tick… BOOM!

121 min 2021 8 / 760
Kategoria: Dramatik
Viti: Nov 11, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 157.509
Shikime: 2069
Pershkrimi
Në prag të ditëlindjes së tij të 30-të, një kompozitor i ri premtues teatri lundron dashurinë, miqësinë dhe presionet e jetës si artist në qytetin e Nju Jorkut.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR