Filma Me Titra Shqip: Natural Light

103 min 2021 6.8 / 6
Kategoria: Lufte Dramatik
Viti: Sep 16, 2021
Gjuha Origjinale: HU
Popullariteti: 5.167
Shikime: 3256
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Lufta e Dytë Botërore, Bashkimi Sovjetik i pushtuar. István Semetka është një fermer i thjeshtë hungarez, i cili shërben si Kaporal në një njësi speciale që kërkon grupe partizane. Gjatë rrugës për në një fshat të largët, kompania e tij bie nën zjarrin e armikut. Ndërsa komandanti vritet, Semetka duhet të kapërcejë frikën e tij dhe të marrë komandën e njësisë pasi ai tërhiqet zvarrë në një kaos që ai nuk mund ta kontrollojë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR