Filma Me Titra Shqip: The Day We Died

106 min 2020 5 / 9
Kategoria: Dramatik
Viti: Mar 5, 2020
Gjuha Origjinale: DA
Popullariteti: 2.952
Shikime: 3371
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Film për ngjarjet rreth sulmeve terroriste në Kopenhagen më 14 dhe 15 shkurt 2015.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR