Filma Me Titra Shqip: The Battle at Lake Changjin

176 min 2021 7.6 / 21
Kategoria: Dramatik Lufte
Viti: Sep 30, 2021
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 11.345
Shikime: 3788
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Filmi zhvillohet në sfondin e betejës së liqenit Çaxhinit në fushatën e dytë të luftës kundër Shteteve të Bashkuara dhe Koresë së Veriut dhe tregon historinë dramatike të trupave luftarake të Frontit Lindor të cilët me vullnet të çelikut dhe shpirt luftarak të guximshëm, përmbysur situatën e fushëbetejës, prestigjin ushtarak dhe kombëtar duke çuar në fitore.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR