Filma Me Titra Shqip: The Sacrifice

122 min 2020 5.9 / 15
Kategoria: Lufte Histori Aksion
Viti: Oct 23, 2020
Gjuha Origjinale: ZH
Popullariteti: 2.99
Shikime: 2563
Pershkrimi
Në vitin 1953, Lufta Koreane po hynte ne fazën finale. Batalioni i Vullnetarëve të Kinës kishte filluar betejën e fundit më të madhe në Kumsong. Në mënyrë që të arrinin në kohë në fushëbetejë dhe të jepnin ndihmë të mjaftueshme në vijën parësore të luftimit,ushtarët duhet të mbrojnë veten e tyre nga bombardimet e pafundme të armikut dhe të garonin me kohën për të riparuar urën,nën mungesën e furnizimeve dhe pajisjeve inferiore. Një histori kjo e rrallë e cila shpaloset dalëngadalë.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR