Filma Me Titra Shqip: The Secret of Sinchanee

115 min 2021 5.9 / 10
Kategoria: Horror
Viti: Oct 8, 2021
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 1.332
Shikime: 3628
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një shofer kamioni që vuan nga pagjumësia kthehet në shtëpinë e fëmijërisë pas vdekjes së papritur të të atit dhe zbulon se prezenca e shpirtrave ka ekzistuar në atë vend dhe ka torturuar tokën e shenjtë ku është ndërtuar.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR