Filma Me Titra Shqip: The Water Diviner

112 min 2014 6,8 / 751
Kategoria: Lufte Dramatik
Viti: Dec 25, 2014
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 9,637
Shikime: 4044
Pershkrimi
“Filmi është i frymëzuar nga ngjarjet e vërteta të Betejës së Galipolit, në Turqi, gjatë Luftës së Parë Botërore”. “Pas vdekjes të së shoqes, një fermer australian nis një udhëtim të gjatë për në Turqi, në kërkim të së vërtetës për fatin e tre djemve e tij që ishin raportuar si të humbur në luftë. Dhe atje njihet edhe me një grua të bukur turke. Frymëzuar nga shpresa e fortë dhe me ndihmën e një oficeri turk, Konori fillon të gjejë gjurmët e tyre”.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR