Filma Me Titra Shqip: 3 Days to Kill

113 min 2014 6 / 1542
Kategoria: Dramatik Thriller
Viti: Feb 14, 2014
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 21.452
Shikime: 3676
Pershkrimi
Një agjent i shërbimeve sekrete(Kevin Costner), me një historik të rëndë, mëson se vuan nga një sëmundje vdekjeprurëse dhe se i kanë mbetur vetëm pak muaj jetë. Kjo do bëhet shkak për të braktisur profesionin e tij dhe për tu kthyer tek familja e tij, duke u munduar të rregullojë marrëdhënjet me ta dhe veçanarisht me vajzën e tij(Hailee Steinfeld).
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR