Filma Me Titra Shqip: Malcolm X

202 min 1992 7,5 / 794
Kategoria: Dramatik Histori
Viti: Nov 18, 1992
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 10,174
Shikime: 1836
Trailer: YouTube YouTube
Pershkrimi
Biografia epike e liderit influencues dhe nacionalist, me ngjyrë, nga jeta e tij e hershme ,fëmijëria me probleme, vrasja e babait predikues dhe diagnostikimi i mamasë me probleme shëndetsore në karrierën si gangster dhe burgut ku njihet me popullin islam deri tek antarësimi i tij në këtë të fundit.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR