Filma Me Titra Shqip: The Exorcism of Molly Hartley

96 min 2015 5,1 / 147
Kategoria: Horror
Viti: Oct 9, 2015
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 6,441
Shikime: 205
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Ngjarjet ndodhin vite pas Përndjekjes së Molly Hartley-t, e cila tani si e rritur është poseduar nga një shpirt i keq dhe duhet të nxirret nga një prift para se djalli ta marrë përgjithmonë atë.


FILMAT E SYGJERUAR