Filma Me Titra Shqip: Full Metal Jacket

116 min 1987 8,1 / 6015
Kategoria: Dramatik Lufte
Viti: Jun 26, 1987
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 15,435
Shikime: 402
Pershkrimi
Jeta e disa të rinjve, të cilët futen në Kolegjin e Ushtarëve dhe më vonë transferohen në Vietnam. Një vëzhgim i një prej ushtarëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili tregon efektet çnjerëzore që lufta e Vietnamit kishte tek ushtarët e tjerë, që nga stërvitja e tmerrshme deri tek lufta e përgjakshme rrugëve të Vietnamit.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR