Filma Me Titra Shqip: 300: Rise of an Empire

102 min 2014 6 / 4261
Kategoria: Aksion Lufte Fantazi
Viti: Mar 5, 2014
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 15,149
Shikime: 1146
Pershkrimi
Bazuar në romanin e fundit të Frank Miler Herhes, filmi "300 Ngritja e Një Perandorie", na tregon betejën e gjeneralit Themistokli, që përpiqet të bashkojë grekët për një sulm që do të ndryshojë rrjedhën e luftës. Themistokliu do të përballet me ushtrinë e pafund të Kserksit dhe Artemisën e cila është komandantja e flotës persiane.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR