Filma Me Titra Shqip: Upside Down

104 min 2012 6,2 / 1770
Viti: Sep 27, 2012
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 9,222
Shikime: 1866
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Dy planetë gjenden njëri sipër tjetrit dhe e vetmja gjë që i mbetet për të bërë një banori i Botës së Poshtme, është të ngrejë kokën dhe të shohë lart së prapthi një botë të mbushur me gjithë të mirat, të cilat ai vetë nuk i ka. U ngatërruat? Edhe ne pak kur e rilexuam. Kontakti ndërmjet dy botëve është e kufizuar, por Adam-it (Jim Sturgess) i kujtohet akoma dashuria e tij fëmijërore, Eden (Kirsten Dunst). Kur një ditë e sheh rastësisht në televizor, vendos ta ri gjejë dhe asgjë nuk do ti qëndro
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR