Filma Me Titra Shqip: Natural Born Pranksters

90 min 2016 4,9 / 33
Kategoria: Komedi
Viti: Apr 1, 2016
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 3,17
Shikime: 166
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Pranksterat më të ndjekur të youtube, mblidhen së bashku për të xhiruar një film me kamera të fshehta njerëzve të zakonshëm. Mos humbisni situatat komike dhe reagimet në gjaknxehtësi të njerëzve...


FILMAT E SYGJERUAR