Filma Me Titra Shqip: Meet the Spartans

84 min 2008 3,7 / 899
Kategoria: Komedi
Viti: Jan 24, 2008
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 10,517
Shikime: 2226
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Mbreti spartan dhe Leonidha heroike, të armatosur me asgjë, por me të brendshme lëkure dhe një pelerinë, drejtojne një bandë të luftëtarëve Spartan te cilet nuk përshtaten për të mbrojtur atdheun e tyre kundra mijëra persëve e pushtuesve të cilëve përfshijnë Ghost Rider, Rocky Balboa, Autobots, dhe një kurrizdalë te shëmtuar Paris Hilton dhe një luftetareje-kreu Brittany Spears.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR