Filma Me Titra Shqip: The Taming of the Scoundrel

104 min 1980 7,2 / 242
Kategoria: Komedi
Viti: Dec 20, 1980
Gjuha Origjinale: IT
Popullariteti: 10,162
Shikime: 1969
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin gratë që ai i sheh si prishje të qetësisë rurale. E Vetmja grua e lejuar në fermë është Mami, governantja e tij.
Njoftime falas, njoftime pune


FILMAT E SYGJERUAR