Me te shikuarat
 • Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan
  Dragon Ball Z: Broly..
  1288 | 07 Mar 2020

  Paragusi mashtron Vexhetën për të ardhur në një planet të sajuar të quajtur "Vexheta i Ri". A..

 • Casino Royale
  Casino Royale
  1185 | 26 Feb 2020

  Agjenti sekret “007” më i njohur në botë vjen në filmin “Casino Royale” për të shpëtu..

 • Pandemic
  Pandemic
  996 | 05 Mar 2020

  Një virus me përqindje epike ka pushtuar planetin. Aty ka më shumë të infektuar se sa të painf..

 • Sniper: Ghost Shooter
  Sniper: Ghost Shoote..
  881 | 07 Mar 2020

  Snajperat elitarë Brendon Beket dhe Riçard Miller kanë për detyrë të mbrojnë një gazsjellës..

 • Ramaiya Vastavaiya
  Ramaiya Vastavaiya
  771 | 27 Feb 2020

  Ram bie në dashuri me Sonan, e cila jeton në një fshatë. Ai e ndjek atë deri në momentin e fun..

 • Rich in Love
  Rich in Love
  754 | 08 May 2020

  Djaloshi i pasur Teto është i vendosur të tregojë veten para Paulës, dashurisë së tij të zem..

 • Cyborg
  Cyborg
  734 | 11 Mar 2020

  Një artist marcial kërkon një vrasës në një qytet të së ardhmes të infektuar nga murtaja...

Serialet me te shikuar
 • La Casa de Papel - Money Heist
  La Casa de Papel - M..
  1419 | 03 Apr 2020

  Pas një grabitjeje të dështuar, Tokio rekrutohet nga Profesori për t'iu bashkuar grupit të tij ..

 • Gomorrah
  Gomorrah
  894 | 04 Mar 2020

  Bazuar në librin më të shitur të Robert Saviano, kjo dramë e mërzitur e krimit italian pikturo..

 • Börü
  Börü
  749 | 04 Mar 2020

  Turqia në pranverën e vitit 2014. Një kohë kur armiqtë po rriten në kufi, rrethi i rrezikut br..

 • Lucifer
  Lucifer
  737 | 02 Mar 2020

  297/5000 I mërzitur dhe i pakënaqur si Zoti i Xhehenemit, Lucifer Morningstar braktisi fronin e t..

 • El Chapo
  El Chapo
  695 | 25 Apr 2020

  A look at the life of notorious drug kingpin, El Chapo, from his early days in the 1980s working for..