Seriale Me Titra Shqip: Black Mirror

Returning Series 2011 8,2 / 1595
Kategoria: Dramatik
Viti: Dec 4, 2011
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 35
Shikime: 2471
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një ripunim bashkëkohor britanik i The Twilight Zone me histori që futen në shqetësimin kolektiv për botën tonë moderne. Gjatë dhjetë viteve të fundit, teknologjia ka shndërruar pothuajse çdo aspekt të jetës sonë përpara se të kemi pasur kohë ta ndalojmë dhe ta pyesim atë. Në çdo shtëpi; në çdo tryezë; në çdo pëllëmbë - një ekran plazma; një monitor; një smartphone - një pasqyrë e zezë e ekzistencës sonë të Shekullit 21.
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA