Seriale Me Titra Shqip: His Dark Materials

Returning Series 2019 8.1 / 632
Kategoria: Dramatik
Viti: Nov 3, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 390
Shikime: 3693
Pershkrimi
Lyra është një jetim që jeton në një univers paralel, në të cilin gërshetohen shkenca, teologjia dhe magjia. Kërkimi i Lirës për një mik të rrëmbyer zbulon një komplot të keq që përfshin fëmijë të vjedhur dhe kthehet në një kërkim për të kuptuar një fenomen misterioz të quajtur Pluhuri. Ajo u bashkua më vonë në udhëtimin e saj nga Will, një djalë që posedon një thikë që mund të prerë dritaret midis botëve. Ndërsa Lyra mëson të vërtetën për prindërit e saj dhe fatin e saj të profetizuar, të dy të rinjtë janë kapur në një luftë kundër fuqive qiellore që shkon në shumë botë.
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA