Seriale Me Titra Shqip: The Boys

Returning Series 2019 8,2 / 388
Kategoria:
Viti: Jul 25, 2019
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 34
Shikime: 414
Pershkrimi
Një grup vigjilentësh të njohur joformalisht si “Djemtë” u përpoqën të zhduknin superheroes korruptivë me jo më shumë se çamçakëz blu dhe një gatishmëri për të luftuar pis.


SERIALET E SYGJERUARA