Seriale Me Titra Shqip: One-Punch Man

Returning Series 2015 8,1 / 551
Kategoria: Animacion Komedi
Viti: Oct 4, 2015
Gjuha Origjinale: JA
Popullariteti: 34
Shikime: 3006
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Saitama është një hero i cili u bë vetëm një hero për argëtim. Pas tre vjetësh trajnimesh "speciale", ai është bërë aq i fortë sa është praktikisht i pathyeshëm. Në fakt, ai është shumë i fortë - madje kundërshtarët e tij më të fuqishëm nxirren me një grusht të vetëm, dhe rezulton se të jesh i fuqishëm shkatërrimtar është në të vërtetë një lloj i lindi. Me pasionin e tij për të qenë një hero i humbur së bashku me flokët e tij, por prapë se prapë ballafaqohet me armiq të rinj çdo ditë, sa më gjatë mund ta vazhdojë atë?
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA