Seriale Me Titra Shqip: Harper's Island

Ended 2009 7 / 101
Kategoria: Mister Dramatik
Viti: Apr 9, 2009
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 10
Shikime: 2819
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Një grup i familjes dhe miqve udhëton në një ishull të izoluar për një martesë destinacioni. Ata kanë ardhur për të qeshur ... për të dashur ... dhe, megjithëse nuk e dinë atë ... të vdesin. Ndërsa fillojnë festimet e dasmave, miqësitë testohen dhe sekretet të ekspozuara ashtu si një vrasës pretendon viktimat, një nga një, duke e shndërruar javën e dasmave të argëtimit dhe festimit në një luftë të frikshme për mbijetesë.
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA