Seriale Me Titra Shqip: Power Book II: Ghost

Returning Series 2020 8 / 30
Kategoria: Krim Dramatik
Viti: Sep 6, 2020
Gjuha Origjinale: EN
Popullariteti: 64
Shikime: 154
Trailer: YouTube
Pershkrimi
I përndjekur nga trashëgimia e të atit, Tariq përpiqet të kuptoj kush ka qenë James St. Patrick, si ka ndikuar në jetën e tij dhe se si kujtimet e tij ndikojnë në përditshmëri.


SERIALET E SYGJERUARA