Seriale Me Titra Shqip: Jeta e Një Ylli - (Menajerimi Ara)

Returning Series 2020 7 / 3
Kategoria: Dramatik
Viti: Aug 25, 2020
Gjuha Origjinale: TR
Popullariteti: 2
Shikime: 5679
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Dicle e gjen veten në një agjenci kur vjen në Stamboll duke ëndërruar të bëhet një kineast. Këtu ka vetëm vend për yjet, luftërat e egos, lakminë, famën, paratë, shpresën dhe zhgënjimin. Ndërsa Dicle përpiqet të ekzistojë në këtë botë joshës pa humbur rrugën e saj ... Lidhjet e saj të prishura familjare fillojnë të rrjedhin gjak përsëri. Babai i saj i cili i braktisi para se ajo të lindte tani është një nga peshkaqenët e industrisë dhe ata po punojnë në të njëjtën agjenci. Dhe dritat magjike të kinemasë fillojnë të hedhin dritë mbi dashurinë e parë të Dicle.
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA