Seriale Me Titra Shqip: Respect

Returning Series 2020 0 / 0
Kategoria: Dramatik Krim
Viti: Oct 27, 2020
Gjuha Origjinale: TR
Popullariteti: 1
Shikime: 4008
Trailer: YouTube
Pershkrimi
Protagonisti i historisë, Ercüment Çözer rebelohet kundër mosrespektimit dhe vrazhdësisë që ne priremi t'i shmangim, t'i injorojmë dhe t'i harrojmë përfundimisht. Ercüment Çözer është një sociopat i fiksuar pas idesë së respektit. Sidoqoftë, këtë herë, ai nuk është i vetëm në udhëtimin e tij obsesiv. Të dashuruarit e rinj Helen dhe Savas, të cilët sapo kanë shkelur botën reale, e gjejnë veten në mes të situatave të vështira pasi keqtrajtohen nga një grup njerëzish dhe përfundojnë të jenë përgjegjës për një zinxhir vrasjesh që ndodhin në Stamboll. Koncepti i mosrespektimit shndërrohet menjëherë në një luftë shoqërore dhe mediatike midis dy brezave. Sa i përket ndjekjes mjekësore, drejtuesi më i famshëm i emisionit në mëngjes të Turqisë, Hasret do ta ndërmarrë atë, megjithatë, askush nuk e di se ajo gjithashtu do të marrë pjesë në këtë udhëtim në një tjetër nivel. Duke hyrë në thelbin e këtij mani, ne do të jemi dëshmitarë të reflektimit që ajo ka në shoqëri.
Njoftime falas, njoftime pune


SERIALET E SYGJERUARA